Play button does not appear when choosing a tab that is set to Practice Mode

Aaron's Avatar

Aaron

05 Mar, 2015 06:10 PM

I create tabs to practice with, so a number of them have the toggle set to set to Practice Mode. When I select one of these from the list, the play button does not appear in the lower right. If I toggle Practice Mode off and back on for this tab, it does appear.

Attached is a screenshot of the tab after I select it in the list (no okay button in lower right)

  1. Support Staff 1 Posted by Jarod Long on 06 Mar, 2015 05:58 AM

    Jarod Long's Avatar

    Hey Aaron, thanks for letting me know about this issue! I'll get this fixed before the next update. Apologies for the inconvenience in the mean time.

  2. 2 Posted by Aaron Falls on 06 Aug, 2015 07:25 PM

    Aaron Falls's Avatar

    Is this still on the radar?

    Sent from my iPad

  3. Support Staff 3 Posted by Jarod Long on 10 Aug, 2015 02:46 AM

    Jarod Long's Avatar

    Hey Aaron, apologies for the late reply and for the delay in fixing this. I've been focusing on the upcoming 2.0 update for quite a while now, and I haven't made time to update the current version of the app. I'm not sure yet when I'll be able to update the current version, since time spent on that delays the release of version 2, but this will certainly be fixed the next time there is an update, whether it's a 1.x or 2.0 update. Very sorry for the trouble!

Discussions are closed to public comments.
If you need help with Chromatic Labs please start a new discussion.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac